Leuk dat u interesse heeft in een eventueel lidmaatschap bij Golfclub Kleiburg.

Voor onze leden worden er voor de diverse doelgroepen binnen de vereniging meerdere wedstrijden gehouden, maar er is voldoende ruimte om vrij te spelen.
Verder zijn er diverse oefenfaciliteiten en is het na uw golfinspanningen goed vertoeven in ons clubhuis.

Folder met overzicht van alle lidmaatschapsvormen.

Golfclub Kleiburg vernieuwt ook in 2019 en biedt de volgende aantal lidmaatschappen aan:
* Volledig lidmaatschap met onbeperkt speelrecht  € 1.177
Weekendlidmaatschap € 795
9 Holeslidmaatschap € 745
* Jongerenlidmaatschap met onbeperkt speelrecht al mogelijk vanaf € 294
* Minilidmaatschap € 225

De genoemde jaarcontributies zijn van toepassing op één kalenderjaar (januari t/m december).
Voor alle hierboven genoemde lidmaatschappen bestaat de mogelijkheid tot gespreide betaling via een automatische incasso, een jaarlijkse toeslag bij betaling in:
twee termijnen € 20,-- of vier termijnen € 30,--

Ook Jeugdleden zijn bij golfclub Kleiburg van harte welkom en betalen de hieronder genoemde bedragen, t.w.
Jeugdlid tot 21 jaar:
Jaarcontributie € 240,- inclusief lessen.
Jeugdlid tot 21 jaar:
Jaarcontributie € 200,- exclusief lessen.

Bent u net begonnen met lessen en heeft u uw baanpermissie gehaald? Dan is het Starterslidmaatschap  (€ 99,-- voor een periode van zes maanden) voor u een goede start.

Handicapregistratie: U kunt ook bij Golfclub Kleiburg uw handicapregistratie laten bijhouden voor € 56,- per jaar, inclusief € 20,- tegoed op ballenkaart.
Klik hier voor het registratieformulier. Deze registratie kunnen wij nog tot en met 31 december 2020 voor u verzorgen.

Klik hier voor de volgende aanvraagformulieren:
volledig lidmaatschap
weekend lidmaatschap
9 holes lidmaatschap
Jongerenlidmaatschap
minilidmaatschap
starterslidmaatschap
jeugdlidmaatschap met of zonder training

Incassoformulier

Verdere informatie kunt u opvragen bij het secretariaat op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur via 0181 - 417336, optie 2 of info@golfclub-kleiburg.nl

Vrijdag 15 november

PINPOSITIE: B

Handicarts niet toegestaan

Op maandag
gesloten vanaf

Ja, vanaf oranje,  rood en blauw.

Local rule(s)

vrijdag