Leuk dat u interesse heeft in een eventueel lidmaatschap bij Golfclub Kleiburg.

Voor onze leden worden er voor de diverse doelgroepen binnen de vereniging meerdere wedstrijden gehouden, maar er is voldoende ruimte om vrij te spelen.
Verder zijn er diverse oefenfaciliteiten en is het na uw golfinspanningen goed vertoeven in ons clubhuis.

Golfclub Kleiburg vernieuwt en biedt de volgende aantal lidmaatschappen aan:
-          Weekendlid, vanaf vrijdag 14.00 uur tot zondagavond en
           feeestdagen t.w. Nieuwjaarsdag, 2e Paasdag, Koningsdag,
           Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag en 1e en 2e Kerstdag.
           contributie vanaf 1 januari t/m 31 december € 795,-  klik hier voor het inschrijfformulier.
-         9 Holeslid, contributie vanaf 1 januari t/m 31 december € 745,- klik hier voor het inschrijfformulier.
De genoemde bedragen zijn inclusief NGF bijdrage en er wordt geen entreegeld berekend.

Verder is er natuurlijk het volledig lidmaatschap met onbeperkt speelrecht waarbij
leden in 2017 3x gratis mogen golfen op zowel de Rijswijkse Golfclub als GG&CC Capelle en wellicht komt er nog een derde baan bij.
Jaarcontributie € 1.165,- , inclusief NGF bijdrage.
Tevens kunt u op zeventien banen met korting spelen (SGWN). Deze code staat op uw ngf pasje. Klik hier voor het overzicht van deze banen.

De genoemde jaarcontributies zijn van toepassing op één kalenderjaar (januari t/m december).
Voor alle hierboven genoemde lidmaatschappen bestaat de mogelijkheid tot gespreide betaling via een automatische incasso, een jaarljikse toeslag bij betaling in:
twee termijnen € 20,--, vier termijnen € 30,-- en twaalf termijnen € 40,--

Ook Jeugdleden en studenten zijn bij golfclub Kleiburg van harte welkom en betalen de hieronder genoemde bedragen, t.w.
Jeugdlid tot 21 jaar:
Jaarcontributie € 235,- inclusief lessen.
Jeugdlid tot 21 jaar:
Jaarcontributie € 195,- exclusief lessen.
Studentlid (21 t/m 25 jaar):
Jaarcontributie € 280,- op vertoon van bewijs van inschrijving van de dagopleiding.

Voor het lidmaatschap van 21 tot 26 jarigen die niet studeren, wordt een financieel stappenplan geboden.

Handicapregistratie: U kunt ook bij Golfclub Kleiburg uw handicapregistratie laten bijhouden voor € 56,- per jaar, inclusief € 20,- tegoed op ballenkaart.
Klik hier voor het registratieformulier

Klik hier voor:
Aanvraagformulier voor het lidmaatschap
Aanvraagformulier voor het weekend lidmaatschap
Aanvraagformulier voor het 9 holes lidmaatschap
Incassoformulier

Verdere informatie kunt u opvragen bij het secretariaat op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur via 0181 - 417809 of info@golfclub-kleiburg.nl

Woensdag 18 oktober

PINPOSITIE: A