Sponsoren

Joulz
Joulz is een onderdeel van Eneco Groep en hoogwaardig specialist op het gebied van het verduurzamen van elektriciteitsnetten en –stations. We ontwerpen, realiseren, beheren, onderhouden en voegen intelligentie aan het net toe. Om dit te kunnen, heeft Joulz een totaalpakket aan producten en diensten op het gebied van en in de aangrenzende gebieden van complexe midden- en hoogspanning. Op de website van Joulze vindt u alle informatie over deze sponsor.

Oosthoek Groep B.V.
De Oosthoek Groep is al meer dan 25 jaar actief in het onderhouden en aanleggen van golfbanen en sportcomplexen. Het onderhouden van golfbanen is een bundeling van diverse specialismen. Niet alleen is kennis van de juiste grassoorten vereist, maar ook architectuur, bodemkunde en spelinzicht zijn belangrijke vaardigheden welke onze greenkeepers bezitten. Wilt u meer weten over Oosthoek Groep B.V.? Neem een kijkje op hun website!


XTRA Materieel B.V.

XTRA Materieel B.V. is een NEN3140 en VCA* gecertificeerd verhuurbedrijfEen allround professioneel verhuurbedrijf op het gebied van bouwmaterieel. Doordat ze continu hun assortiment uitbreiden, spelen ze in op de wensen van hun opdrachtgevers. Hierbij streven we ernaar om onze producten van haver tot gort te kennen om u een goed advies te geven. Op hun website vindt u alle informatie.


Quick

Een legendarisch sportmerk die zijn plek op de sportmarkt in de loop der jaren veroverd heeft In 1905 werd vanui de werkplaats aan huis bij de familie Jansen de eerste Quick voetbalschoenen met de hand gemaakt. Al snel bleek het een hit, de jaren daarna werd het voetbalmerk steeds bekender en groter. In 1928 kwam Quick met de officiële running schoen van de Olympische Spelen in Amsterdam, de eerste mijlpaal van velen voor het merk. Deze runner is geherintroduceerd in 2003 als de Olympic 28’, een daverend succes en een prachtig stukje Nederlandse historie. Zo zijn ze vandaag nog steeds een populair merk en vastbesloten om de komende honderjaar het merk nog legendarischer te maken! Nieuwsgierig naar dit sportieve bedrijf? Op hun website vindt u alle informatie.


SPIE
SPIE is Europees leider wat betreft diensten op het gebied van elektriciteit, mechanica, HVAC, energie en communicatiesystemen. SPIE verbetert de kwaliteit van onze leefwereld en draagt bij aan de verdere ontwikkeling daarvan door overheden en ondernemingen te begeleiden bij het ontwerp, de realisatie, het gebruik en onderhoud van installaties die minder energie verbruiken. Het merk SPIE is veel meer dan een naam en een logoHet merk weerspeigelt hun persoonlijkheid en  vakkennis weerspiegeld en staat voor wie ze zijn.Meer informatie vindt u op de website van SPIESponsoren